نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آلبالو اثر تنش خشکی بر صفات رشدی و فیزیولوژیکی نهال‌های آلبالوی رقم "میکرز" [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 70-88]
  • آلو اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا" [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
  • آنتوسیانین کل کاربرد پس از برداشت متیل‌جاسمونات بر ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی گیلاس رقم تک‌دانه مشهد [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 56-73]

ا

  • انگور بیدانه تأثیر مرحله نموی تخمک و محلول‌پاشی پوترسین بر نجات جنین انگور رقم پرلت (Vitis Vinifera L.) [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 14-24]
  • انگور تازه‌خوری اثر سطوح مختلف فسفیت پتاسیم و اسید بوریک روی درصد تشکیل میوه ارقام مختلف انگور (.Vitis vinifera L) [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 56-69]

ب

  • بُر تأثیر محلول‌پاشی اوره و اسید بوریک بر ویژگی‌های رشدی و عملکرد گردوی "پوست کاغذی" (.Juglans regia L) [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 43-55]
  • بکرباری کاذب تأثیر مرحله نموی تخمک و محلول‌پاشی پوترسین بر نجات جنین انگور رقم پرلت (Vitis Vinifera L.) [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 14-24]

پ

  • پراکسیداز تغییرات میزان پرولین و برخی آنزیم‌های موجود در جوانه گل چند رقم زردآلو طی دوره تجمع گرمایی [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 25-36]
  • پرلیت اثر تراکم و بستر کشت بر صفات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم سلوا در کشت هیدروپونیک [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 30-42]
  • پروتئین کل تأثیر محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انگور رقم "بیدانه سفید" تحت سمیت بور [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 15-29]
  • پرولین تأثیر محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انگور رقم "بیدانه سفید" تحت سمیت بور [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 15-29]
  • پرولین اثر تنش خشکی بر صفات رشدی و فیزیولوژیکی نهال‌های آلبالوی رقم "میکرز" [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 70-88]
  • پرولین تغییرات میزان پرولین و برخی آنزیم‌های موجود در جوانه گل چند رقم زردآلو طی دوره تجمع گرمایی [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 25-36]
  • پنکونازول تأثیر تیمار پنکونازول بر میزان فتوسنتز و برخی شاخص‌های تبادلات گازی در چهار رقم زیتون منتخب منطقه طارم تحت شرایط تنش شوری [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 1-13]
  • پونسیروس اثرات نیتریک اکساید بر برخی از صفات فیزیولوژیک در سه گونه از مرکبات در شرایط کم آبی [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 74-96]

ت

  • ترکیبات طبیعی کاربرد پس از برداشت متیل‌جاسمونات بر ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی گیلاس رقم تک‌دانه مشهد [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 56-73]
  • تمام گل اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا" [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
  • تنش آبی اثر تنش خشکی بر صفات رشدی و فیزیولوژیکی نهال‌های آلبالوی رقم "میکرز" [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 70-88]
  • تنش اکسیداتیو تأثیر محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انگور رقم "بیدانه سفید" تحت سمیت بور [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 15-29]
  • تنش خشکی اثرات نیتریک اکساید بر برخی از صفات فیزیولوژیک در سه گونه از مرکبات در شرایط کم آبی [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 74-96]
  • تنش شوری تأثیر تیمار پنکونازول بر میزان فتوسنتز و برخی شاخص‌های تبادلات گازی در چهار رقم زیتون منتخب منطقه طارم تحت شرایط تنش شوری [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 1-13]
  • تنظیم کننده‌های رشد تأثیر مرحله نموی تخمک و محلول‌پاشی پوترسین بر نجات جنین انگور رقم پرلت (Vitis Vinifera L.) [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 14-24]

خ

  • خشکی معرفی ارقام مطلوب انگور برای کشت دیم با هدف تازه‌خوری [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 37-55]

د

  • درصد تشکیل میوه اثر سطوح مختلف فسفیت پتاسیم و اسید بوریک روی درصد تشکیل میوه ارقام مختلف انگور (.Vitis vinifera L) [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 56-69]

ر

  • رشد رویشی تأثیر محلول‌پاشی اوره و اسید بوریک بر ویژگی‌های رشدی و عملکرد گردوی "پوست کاغذی" (.Juglans regia L) [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 43-55]
  • رشه معرفی ارقام مطلوب انگور برای کشت دیم با هدف تازه‌خوری [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 37-55]
  • رقم تأثیر تیمار پنکونازول بر میزان فتوسنتز و برخی شاخص‌های تبادلات گازی در چهار رقم زیتون منتخب منطقه طارم تحت شرایط تنش شوری [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 1-13]
  • رنگیزه‌های فتوسنتزی تأثیر محلول‌پاشی اوره و اسید بوریک بر ویژگی‌های رشدی و عملکرد گردوی "پوست کاغذی" (.Juglans regia L) [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 43-55]
  • ریزش اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا" [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
  • ریزش گل اثر سطوح مختلف فسفیت پتاسیم و اسید بوریک روی درصد تشکیل میوه ارقام مختلف انگور (.Vitis vinifera L) [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 56-69]

ز

  • زیتون تأثیر تیمار پنکونازول بر میزان فتوسنتز و برخی شاخص‌های تبادلات گازی در چهار رقم زیتون منتخب منطقه طارم تحت شرایط تنش شوری [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 1-13]

س

  • سازگاری معرفی ارقام مطلوب انگور برای کشت دیم با هدف تازه‌خوری [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 37-55]
  • سدیم نیتروپروساید اثرات نیتریک اکساید بر برخی از صفات فیزیولوژیک در سه گونه از مرکبات در شرایط کم آبی [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 74-96]
  • سوپراکسیددیسموتاز تغییرات میزان پرولین و برخی آنزیم‌های موجود در جوانه گل چند رقم زردآلو طی دوره تجمع گرمایی [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 25-36]

ع

  • عملکرد اثر تراکم و بستر کشت بر صفات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم سلوا در کشت هیدروپونیک [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 30-42]

ف

  • فلیم سیدلس معرفی ارقام مطلوب انگور برای کشت دیم با هدف تازه‌خوری [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 37-55]

ک

  • کاتالاز تغییرات میزان پرولین و برخی آنزیم‌های موجود در جوانه گل چند رقم زردآلو طی دوره تجمع گرمایی [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 25-36]
  • کربوهیدرات محلول کل اثر تنش خشکی بر صفات رشدی و فیزیولوژیکی نهال‌های آلبالوی رقم "میکرز" [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 70-88]
  • کشت بدون خاک اثر تراکم و بستر کشت بر صفات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم سلوا در کشت هیدروپونیک [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 30-42]
  • کشت جنین تأثیر مرحله نموی تخمک و محلول‌پاشی پوترسین بر نجات جنین انگور رقم پرلت (Vitis Vinifera L.) [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 14-24]
  • کلروفیل اثر تنش خشکی بر صفات رشدی و فیزیولوژیکی نهال‌های آلبالوی رقم "میکرز" [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 70-88]
  • کلروفیل فلورسنس اثرات نیتریک اکساید بر برخی از صفات فیزیولوژیک در سه گونه از مرکبات در شرایط کم آبی [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 74-96]
  • کوکوپیت اثر تراکم و بستر کشت بر صفات کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم سلوا در کشت هیدروپونیک [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 30-42]

گ

  • گردو تأثیر محلول‌پاشی اوره و اسید بوریک بر ویژگی‌های رشدی و عملکرد گردوی "پوست کاغذی" (.Juglans regia L) [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 43-55]
  • گیلاس کاربرد پس از برداشت متیل‌جاسمونات بر ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی گیلاس رقم تک‌دانه مشهد [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 56-73]

م

  • مالون دی‌آلدئید تأثیر محلول‌پاشی اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انگور رقم "بیدانه سفید" تحت سمیت بور [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 15-29]
  • ماندگاری کاربرد پس از برداشت متیل‌جاسمونات بر ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی گیلاس رقم تک‌دانه مشهد [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 56-73]
  • محلول‌پاشی اثر سطوح مختلف فسفیت پتاسیم و اسید بوریک روی درصد تشکیل میوه ارقام مختلف انگور (.Vitis vinifera L) [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 56-69]
  • میوه‌چه اثر غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا" [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]

ن

  • نیاز گرمایی تغییرات میزان پرولین و برخی آنزیم‌های موجود در جوانه گل چند رقم زردآلو طی دوره تجمع گرمایی [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 25-36]
  • نیتروژن تأثیر محلول‌پاشی اوره و اسید بوریک بر ویژگی‌های رشدی و عملکرد گردوی "پوست کاغذی" (.Juglans regia L) [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 43-55]

ه

  • هدایت روزنه‌ایی تأثیر تیمار پنکونازول بر میزان فتوسنتز و برخی شاخص‌های تبادلات گازی در چهار رقم زیتون منتخب منطقه طارم تحت شرایط تنش شوری [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 1-13]