آ
-
آلبالو
اثر تنش خشکی بر صفات رشدی و فیزیولوژیکی نهالهای آلبالوی رقم "میکرز" [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 70-88]
-
آلو
اثر غلظتهای مختلف بنزیلآدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا" [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
-
آنتوسیانین کل
کاربرد پس از برداشت متیلجاسمونات بر ظرفیت آنتیاکسیدانی و آنزیمهای آنتیاکسیدانی گیلاس رقم تکدانه مشهد [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 56-73]
ا
-
انگور بیدانه
تأثیر مرحله نموی تخمک و محلولپاشی پوترسین بر نجات جنین انگور رقم پرلت (Vitis Vinifera L.) [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 14-24]
-
انگور تازهخوری
اثر سطوح مختلف فسفیت پتاسیم و اسید بوریک روی درصد تشکیل میوه ارقام مختلف انگور (.Vitis vinifera L) [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 56-69]
ب
-
بُر
تأثیر محلولپاشی اوره و اسید بوریک بر ویژگیهای رشدی و عملکرد گردوی "پوست کاغذی" (.Juglans regia L) [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 43-55]
-
بکرباری کاذب
تأثیر مرحله نموی تخمک و محلولپاشی پوترسین بر نجات جنین انگور رقم پرلت (Vitis Vinifera L.) [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 14-24]
پ
-
پراکسیداز
تغییرات میزان پرولین و برخی آنزیمهای موجود در جوانه گل چند رقم زردآلو طی دوره تجمع گرمایی [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 25-36]
-
پرلیت
اثر تراکم و بستر کشت بر صفات کمی و کیفی توتفرنگی رقم سلوا در کشت هیدروپونیک [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 30-42]
-
پروتئین کل
تأثیر محلولپاشی اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انگور رقم "بیدانه سفید" تحت سمیت بور [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 15-29]
-
پرولین
تأثیر محلولپاشی اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انگور رقم "بیدانه سفید" تحت سمیت بور [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 15-29]
-
پرولین
اثر تنش خشکی بر صفات رشدی و فیزیولوژیکی نهالهای آلبالوی رقم "میکرز" [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 70-88]
-
پرولین
تغییرات میزان پرولین و برخی آنزیمهای موجود در جوانه گل چند رقم زردآلو طی دوره تجمع گرمایی [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 25-36]
-
پنکونازول
تأثیر تیمار پنکونازول بر میزان فتوسنتز و برخی شاخصهای تبادلات گازی در چهار رقم زیتون منتخب منطقه طارم تحت شرایط تنش شوری [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 1-13]
-
پونسیروس
اثرات نیتریک اکساید بر برخی از صفات فیزیولوژیک در سه گونه از مرکبات در شرایط کم آبی [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 74-96]
ت
-
ترکیبات طبیعی
کاربرد پس از برداشت متیلجاسمونات بر ظرفیت آنتیاکسیدانی و آنزیمهای آنتیاکسیدانی گیلاس رقم تکدانه مشهد [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 56-73]
-
تمام گل
اثر غلظتهای مختلف بنزیلآدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا" [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
-
تنش آبی
اثر تنش خشکی بر صفات رشدی و فیزیولوژیکی نهالهای آلبالوی رقم "میکرز" [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 70-88]
-
تنش اکسیداتیو
تأثیر محلولپاشی اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انگور رقم "بیدانه سفید" تحت سمیت بور [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 15-29]
-
تنش خشکی
اثرات نیتریک اکساید بر برخی از صفات فیزیولوژیک در سه گونه از مرکبات در شرایط کم آبی [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 74-96]
-
تنش شوری
تأثیر تیمار پنکونازول بر میزان فتوسنتز و برخی شاخصهای تبادلات گازی در چهار رقم زیتون منتخب منطقه طارم تحت شرایط تنش شوری [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 1-13]
-
تنظیم کنندههای رشد
تأثیر مرحله نموی تخمک و محلولپاشی پوترسین بر نجات جنین انگور رقم پرلت (Vitis Vinifera L.) [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 14-24]
خ
-
خشکی
معرفی ارقام مطلوب انگور برای کشت دیم با هدف تازهخوری [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 37-55]
د
-
درصد تشکیل میوه
اثر سطوح مختلف فسفیت پتاسیم و اسید بوریک روی درصد تشکیل میوه ارقام مختلف انگور (.Vitis vinifera L) [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 56-69]
ر
-
رشد رویشی
تأثیر محلولپاشی اوره و اسید بوریک بر ویژگیهای رشدی و عملکرد گردوی "پوست کاغذی" (.Juglans regia L) [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 43-55]
-
رشه
معرفی ارقام مطلوب انگور برای کشت دیم با هدف تازهخوری [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 37-55]
-
رقم
تأثیر تیمار پنکونازول بر میزان فتوسنتز و برخی شاخصهای تبادلات گازی در چهار رقم زیتون منتخب منطقه طارم تحت شرایط تنش شوری [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 1-13]
-
رنگیزههای فتوسنتزی
تأثیر محلولپاشی اوره و اسید بوریک بر ویژگیهای رشدی و عملکرد گردوی "پوست کاغذی" (.Juglans regia L) [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 43-55]
-
ریزش
اثر غلظتهای مختلف بنزیلآدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا" [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
-
ریزش گل
اثر سطوح مختلف فسفیت پتاسیم و اسید بوریک روی درصد تشکیل میوه ارقام مختلف انگور (.Vitis vinifera L) [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 56-69]
ز
-
زیتون
تأثیر تیمار پنکونازول بر میزان فتوسنتز و برخی شاخصهای تبادلات گازی در چهار رقم زیتون منتخب منطقه طارم تحت شرایط تنش شوری [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 1-13]
س
-
سازگاری
معرفی ارقام مطلوب انگور برای کشت دیم با هدف تازهخوری [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 37-55]
-
سدیم نیتروپروساید
اثرات نیتریک اکساید بر برخی از صفات فیزیولوژیک در سه گونه از مرکبات در شرایط کم آبی [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 74-96]
-
سوپراکسیددیسموتاز
تغییرات میزان پرولین و برخی آنزیمهای موجود در جوانه گل چند رقم زردآلو طی دوره تجمع گرمایی [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 25-36]
ع
-
عملکرد
اثر تراکم و بستر کشت بر صفات کمی و کیفی توتفرنگی رقم سلوا در کشت هیدروپونیک [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 30-42]
ف
-
فلیم سیدلس
معرفی ارقام مطلوب انگور برای کشت دیم با هدف تازهخوری [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 37-55]
ک
-
کاتالاز
تغییرات میزان پرولین و برخی آنزیمهای موجود در جوانه گل چند رقم زردآلو طی دوره تجمع گرمایی [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 25-36]
-
کربوهیدرات محلول کل
اثر تنش خشکی بر صفات رشدی و فیزیولوژیکی نهالهای آلبالوی رقم "میکرز" [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 70-88]
-
کشت بدون خاک
اثر تراکم و بستر کشت بر صفات کمی و کیفی توتفرنگی رقم سلوا در کشت هیدروپونیک [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 30-42]
-
کشت جنین
تأثیر مرحله نموی تخمک و محلولپاشی پوترسین بر نجات جنین انگور رقم پرلت (Vitis Vinifera L.) [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 14-24]
-
کلروفیل
اثر تنش خشکی بر صفات رشدی و فیزیولوژیکی نهالهای آلبالوی رقم "میکرز" [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 70-88]
-
کلروفیل فلورسنس
اثرات نیتریک اکساید بر برخی از صفات فیزیولوژیک در سه گونه از مرکبات در شرایط کم آبی [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 74-96]
-
کوکوپیت
اثر تراکم و بستر کشت بر صفات کمی و کیفی توتفرنگی رقم سلوا در کشت هیدروپونیک [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 30-42]
گ
-
گردو
تأثیر محلولپاشی اوره و اسید بوریک بر ویژگیهای رشدی و عملکرد گردوی "پوست کاغذی" (.Juglans regia L) [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 43-55]
-
گیلاس
کاربرد پس از برداشت متیلجاسمونات بر ظرفیت آنتیاکسیدانی و آنزیمهای آنتیاکسیدانی گیلاس رقم تکدانه مشهد [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 56-73]
م
-
مالون دیآلدئید
تأثیر محلولپاشی اسید سالیسیلیک بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی انگور رقم "بیدانه سفید" تحت سمیت بور [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 15-29]
-
ماندگاری
کاربرد پس از برداشت متیلجاسمونات بر ظرفیت آنتیاکسیدانی و آنزیمهای آنتیاکسیدانی گیلاس رقم تکدانه مشهد [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 56-73]
-
محلولپاشی
اثر سطوح مختلف فسفیت پتاسیم و اسید بوریک روی درصد تشکیل میوه ارقام مختلف انگور (.Vitis vinifera L) [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 56-69]
-
میوهچه
اثر غلظتهای مختلف بنزیلآدنین بر میزان تنک، خصوصیات کیفی و آنتی اکسیدانی میوه درآلوی رقم "قطره طلا" [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 1-14]
ن
-
نیاز گرمایی
تغییرات میزان پرولین و برخی آنزیمهای موجود در جوانه گل چند رقم زردآلو طی دوره تجمع گرمایی [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 25-36]
-
نیتروژن
تأثیر محلولپاشی اوره و اسید بوریک بر ویژگیهای رشدی و عملکرد گردوی "پوست کاغذی" (.Juglans regia L) [دوره 1، شماره 1، 1395، صفحه 43-55]
ه
-
هدایت روزنهایی
تأثیر تیمار پنکونازول بر میزان فتوسنتز و برخی شاخصهای تبادلات گازی در چهار رقم زیتون منتخب منطقه طارم تحت شرایط تنش شوری [دوره 1، شماره 2، 1395، صفحه 1-13]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد